Arama
Arama Sonuçları
Sahile vurdu... Bu kez tam 3 tane!
Sinop sahiline 3 adet ölü yunus balığı vurdu. Geçtiğimiz ay yine bir ölü yunus balığı Sinop sahiline vurmuştu... Konuyla ilgili inceleme başlatıldı
15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi
Kastamonu merkez İsmailbey Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık görevi yapan Yücel Dibek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olmadığını açıkladı.
Kastamonu’daki afet TBMM’de
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, TBMM’de söz alarak; ilimizin sahil kısımlarında fırtına sebebiyle yaşanan zarar, alınan önlemler ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı…
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
Nasrullah'ta ‘milli sporumuz’
Tarihi Nasrullah Meydanı’nda yağışlar sonrasında oluşan su basma sorunu için yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar sürerken güneşli havada Kastamonu halkı, toplum arasında ‘milli sporumuz’ olarak adlandırılan iş makinesi izleme zevkine de vardı.
Zanaatkarları ziyaret etti...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Küre ilçesindeki zanaatkarları ziyaret etti.
Gümüş'ten Küre'ye ziyaret
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, iş makinesi sınav denetimi kapsamında gittiği Küre ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
TAŞINIR MAL SATIŞ İHALESİ İLANI
ABANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
"Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun"
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı olağan toplantılarının 3'ncü birleşimini İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Meftun Dallı da ziyaret ederek, meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Meftun Dallı, konuşmasında; "Zaten bu toprakların yabancısı değiliz, buranın çocuğuyuz. Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun. Kendi evimize hizmet ettiğimizi düşünerek çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık. Gece gündüz hiç fark etmez, kesinlikle aramaktan çekinmeyin. Telefonlarımız her zaman açık. Elimizden gelen ne varsa çözüm için ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.
KIRICILI ESKAVATÖR KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
BOZKURT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu’daki kırık Atatürk büstü ülke gündeminde!
Kastamonu'da 30 Ağustos'ta iş kazası sonucunda kırılan Atatürk büstü, sosyal medyada tepki çekti. ..
Gizemli bahçede bomba izine rastlanmadı
Ankara'dan getirilen özel iş makinesi ile yapılan çalışmalarda herhangi bir el bombası izine rastlanamadı.
İş makinesi izleme sebebimiz işte bu! Aklınıza bile gelmeyecek sebepler
Toplum olarak iş makinesi izlemekten keyif aldığımız yadsınamaz bir gerçek. Bu sadece Türkiye’de değil, İtalya’da da yaygın bir durum. Peki iş makinesini izlemeyi neden seviyoruz? İşte tüm detaylar
Kuyuya düşen inek 4 gün sonra kurtarıldı
7 metre derinliğindeki kuyuya 4 gün önce düşen inek AFAD ekiplerince kurtarıldı.
Plastik poşetlere yeniden zam geldi!
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile plastik poşet katılım payı artarak 38,5 kuruşta sabit bırakıldı. Ocak 2023’te poşetlerin 75 kuruş olmasını talep eden marketler aradaki farkı kendileri ödemişti. Ancak son karar ile plastik poşet ücretlerine zam yapılıp yapılmayacağı henüz netlik kazanmadı.
Sele kapılan iş makinesinin enkazı günler sonra kurtarıldı
8 Temmuz tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen selde sulara kapılan iş makinesinin enkazı bulunduğu yerden kurtarıldı.
Büyük zarar verdi
Antalya'nın Kemer ilçesindeki ormanlık alanda yaklaşık 5 gündür devam eden ve bugün kontrol altına alınabilen yangında zarar gören alanlar, helikopterle görüntülendi.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Ar Beton TSE belgesi aldı
İnebolu’da hemşehrimiz Ahmet Rüzgar tarafından 2 yıl önce hizmete sunulan Ar Beton Santrali hedeflerini aştı.
İşte 9 ildeki sel felaketinin bilançosu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Orman yangınında yaralanan personel şehit oldu
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli Mustafa Gürpınar (34), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Tarım Bakanlığı, tüm gücüyle afet bölgesinde
Selin vurduğu şehirlere 538 iş makinesi ve bin 363 personel görevlendirildi
‘Vatandaşlarımız güvenli noktalara tahliye edildi’
Bakan Yerlikaya, sel felaketinde son durumu açıkladı
DHİM bünyesinde 196 personel alınacak!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi 196 memur alımı yapacağını duyurdu. Eğer siz de DHMİ bünyesinde çalışmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Üstelik memur ve personel alımı için mülakat da istenmeyecek. Peki personel alımı hangi şartlarda gerçekleşecek?
Orman yangınlarının yüzde 90’ı…
Orman yangınlarının %90’ının nedeninin ise insan kaynaklı olduğuna vurgu yapılıyor.
KÜ, sözleşmeli personel alacak
Kastamonu Üniversitesi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli teknisyen alımı yapıyor.
Otomobil elektrik direğine çarptı: 3 yaralı
Taşköprü ilçesinde yoldan çıkarak elektrik direğine çarpan otomobil, şarampolde takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Bozkurt'ta bayram şölene dönüşecek
Bozkurt Belediyesi Başkanlığı'nın organizasyonu ile Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü şölene dönüşecek.